Recent News

Ποια μεγάλα παιχνίδια βγαίνουν το 2024;

Το 2024 αναμένεται να είναι ένα σημαντικό έτος για τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, με πολλές σημαντικές κυκλοφορίες που αναμένονται να καθορίσουν τη χρονιά. Από την επανακυκλοφορία του “Prince of Persia: The Lost Crown” στις 18 Ιανουαρίου, μέχρι την κυκλοφορία του “Destiny 2: The Final Shape” στις 4 Ιουνίου, το 2024 θα είναι γεμάτο από συναρπαστικές στιγμές για τους gamers13.

Ανάμεσα στις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2024 είναι το “Final Fantasy 7 Rebirth”, το οποίο αναμένεται να είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια της χρονιάς4. Επίσης, το “Senua’s Sacrifice: Hellblade II”, ένα από τα μεγαλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox για το 2024, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια της χρονιάς2.

Επιπλέον, το 2024 θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο εάν η Nintendo κυκλοφορήσει τον διάδοχο του Switch, ο οποίος φημολογείται ότι προγραμματίζεται για κυκλοφορία το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς3.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των παιχνιδιών μπορεί να αλλάξουν, καθώς οι εκδότες συχνά προγραμματίζουν αναβολές για να εξασφαλίσουν ότι τα παιχνίδια τους θα είναι το καλύτερο δυνατό όταν κυκλοφορήσουν3.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Ποια είναι μερικά από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2024;
Μερικά από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2024 περιλαμβάνουν το “Prince of Persia: The Lost Crown”, το “Destiny 2: The Final Shape”, το “Final Fantasy 7 Rebirth” και το “Senua’s Sacrifice: Hellblade II”1234.

Πότε θα κυκλοφορήσει το “Final Fantasy 7 Rebirth”?
Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του “Final Fantasy 7 Rebirth” δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του 20244.

Ποιος είναι ο διάδοχος του Nintendo Switch;
Η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τον διάδοχο του Switch, αλλά υπάρχουν φήμες ότι ένα νέο σύστημα είναι στα σκαριά και αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 20243.

Εξηγήσεις Όρων

Αποκλειστικό Παιχνίδι: Ένα παιχνίδι που είναι διαθέσιμο μόνο σε μία συγκεκριμένη πλατφόρμα ή κονσόλα.

Επανακυκλοφορία: Όταν ένα παιχνίδι κυκλοφορεί ξανά, συνήθως με βελτιωμένα γραφικά και gameplay.

Εκδότης: Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη δημοσίευση ενός παιχνιδιού.