Recent News

Τα Πιο Δημοφιλή και Λιγότερο Δημοφιλή Smartphones του 2023: Μια Νέα Προοπτική

Το 2023 ήταν μια σημαντική χρονιά για την αγορά των smartphones, με πολλές εταιρείες να παρουσιάζουν νέα μοντέλα. Αλλά ποια από αυτά ξεχώρισαν πραγματικά και ποια δεν κατάφεραν να κερδίσουν την καρδιά του κοινού;

Σύμφωνα με την Android Authority, το πιο δημοφιλές smartphone του 2023 ήταν το Redmi Note 12 Turbo, με το 93.1% των αναγνωστών να το χαρακτηρίζουν ως “hot”. Αυτό το μοντέλο ξεχώρισε χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 7 Plus Gen 2 και την προσιτή τιμή του στην Κίνα (~$400 για το μοντέλο 1TB)1.

Από την άλλη πλευρά, το λιγότερο δημοφιλές smartphone του 2023 ήταν το Nothing Phone 2, με μόνο το 50.7% των αναγνωστών να το χαρακτηρίζουν ως “hot”. Φαίνεται ότι οι ομοιότητες με το προηγούμενο μοντέλο, το Nothing Phone 1, δεν βοήθησαν την εταιρεία1.

Εντούτοις, αξίζει να σημειωθεί ότι το 2023 δεν υπήρξε κανένα smartphone που να λάβει περισσότερες “not” από “hot” ψήφους, σε αντίθεση με το προηγούμενο έτος1.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι σημαίνει όταν ένα smartphone χαρακτηρίζεται ως “hot”?
Όταν ένα smartphone χαρακτηρίζεται ως “hot”, σημαίνει ότι είναι δημοφιλές και έχει γίνει αποδεκτό από το κοινό.

Τι σημαίνει όταν ένα smartphone χαρακτηρίζεται ως “not”?
Όταν ένα smartphone χαρακτηρίζεται ως “not”, σημαίνει ότι δεν έχει γίνει αποδεκτό από το κοινό και δεν έχει κερδίσει τη δημοφιλία που θα περίμενε κανείς.

Εξηγήσεις Όρων

Smartphone: Ένα smartphone είναι ένα κινητό τηλέφωνο με προηγμένες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα περιήγησης στο διαδίκτυο, λήψης και αποστολής emails, παρακολούθησης βίντεο, καθώς και την εγκατάσταση και χρήση εφαρμογών.

Android Authority: Η Android Authority είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος που παρέχει ειδήσεις, κριτικές και οδηγούς για προϊόντα και εφαρμογές Android.

Snapdragon 7 Plus Gen 2: Ο Snapdragon 7 Plus Gen 2 είναι ένας επεξεργαστής που παράγεται από την Qualcomm και χρησιμοποιείται σε πολλά smartphones.