Recent News

Πότε είναι το νέο Apple Watch Ultra;

Το Apple Watch Ultra 2, το πιο προηγμένο ρολόι της Apple, ανακοινώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2023 και ξεκίνησε να διατίθεται στις 22 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους12. Το νέο αυτό ρολόι, που απευθύνεται σε όσους αναζητούν την καλύτερη εμπειρία από ένα Apple Watch, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και αναβαθμισμένες λειτουργίες13.

Το Apple Watch Ultra 2 διαθέτει την μεγαλύτερη, πιο φωτεινή οθόνη, την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και τον καλύτερο GPS από οποιοδήποτε άλλο Apple Watch, όλα σε ένα εκπληκτικό σχεδιασμό1. Επιπλέον, το νέο ρολόι διαθέτει τον νέο επεξεργαστή S9 SiP, ο οποίος προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στην απόδοση, με 5,6 δισεκατομμύρια τρανζίστορ, 30% ταχύτερη GPU και 4-core νευρωνικούς κινητήρες που μπορούν να επιταχύνουν την μηχανική μάθηση δύο φορές πιο γρήγορα από το Apple Watch Series 83.

Το Apple Watch Ultra 2 είναι ένα ανθεκτικό smartwatch που στοχεύει στους περιπετειώδεις χρήστες που συχνά εξερευνούν τα αστικά μονοπάτια2. Με την εισαγωγή μιας νέας χειρονομίας διπλού χτυπήματος, οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τη συσκευή, ενώ το νέο λογισμικό προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες23. Το ρολόι διατίθεται στην τιμή των $7993.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πότε κυκλοφόρησε το Apple Watch Ultra 2;
Το Apple Watch Ultra 2 ανακοινώθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2023 και ξεκίνησε να διατίθεται στις 22 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους12.

Ποιες είναι οι βασικές αναβαθμίσεις του Apple Watch Ultra 2;
Το Apple Watch Ultra 2 διαθέτει την μεγαλύτερη, πιο φωτεινή οθόνη, την μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας και τον καλύτερο GPS από οποιοδήποτε άλλο Apple Watch, όλα σε ένα εκπληκτικό σχεδιασμό1. Επιπλέον, το νέο ρολόι διαθέτει τον νέο επεξεργαστή S9 SiP, ο οποίος προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στην απόδοση3.

Πόσο κοστίζει το Apple Watch Ultra 2;
Το Apple Watch Ultra 2 διατίθεται στην τιμή των $7993.

Εξηγήσεις Όρων

Smartwatch: Ένα smartwatch είναι ένα ρολόι που προσφέρει πολλές άλλες λειτουργίες εκτός από την ώρα, συνδέεται με το smartphone και μπορεί να εκτελέσει εφαρμογές, να παίξει μουσική, να στείλει μηνύματα, να παρακολουθεί την υγεία του χρήστη και πολλά άλλα.

GPS: Το GPS (Global Positioning System) είναι ένα σύστημα παγκόσμιας πλοήγησης μέσω δορυφόρου που παρέχει πληροφορίες για την τοποθεσία και το χρόνο σε όλες τις καιρικές συνθήκες, οπουδήποτε στη γη, όπου υπάρχει ανεμπόδιστη οπτική επαφή με τέσσερις ή περισσότερους δορυφόρους GPS.

GPU: Η GPU (Graphics Processing Unit) είναι ένας ειδικός επεξεργαστής που είναι σχεδιασμένος για την επιτάχυνση των γραφικών. Είναι αποτελεσματικότερος στην επεξεργασία των γραφικών από έναν γενικού σκοπού επεξεργαστή CPU.

Neural Engine: Ο νευρωνικός κινητήρας είναι ένας ειδικός επεξεργαστής που είναι σχεδιασμένος για την επιτάχυνση των εργασιών μηχανικής μάθησης.