Recent News

Είναι το Persona 3 reload όπως το Persona 5;

Μετά από ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στο JRPG Persona 5 Royal, η επιστροφή στο αρχικό Persona 3 μπορεί να φανεί αρκετά σκληρή. Αυτό δεν είναι παράξενο, αφού το παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν από 18 χρόνια, με την εξερεύνηση να μοιάζει περισσότερο με διαφανείες και την περιπέτεια στον υπόγειο κόσμο να είναι σαν μια καλά εξασκημένη ρουτίνα. Ωστόσο, μετά από μια ώρα παιχνιδιού στο Persona 3 Reload, η ανανεωμένη έκδοση του P3 μου φάνηκε αμέσως οικεία. Είναι σαφώς κατασκευασμένη για μια αρμονική μετάβαση για τους λάτρεις του P5 και απορροφά κάποια από τα διδάγματα του P5 Royal.

Η εμπειρία μου με το παιχνίδι ξεκίνησε περίπου πέντε ώρες μέσα, όπου η περισσότερη πυρηνική ομάδα είχε ήδη συσπειρωθεί. Γνωρίζω ότι τα παιχνίδια Persona αλληλοεπιδρούν, αλλά το Reload πραγματικά με εντυπωσίασε με την παρουσίασή του, που μου θύμισε το Persona 5 Royal. Αμέσως βρέθηκα στο σχολείο Gekkoukan, με μια γωνία κάμερας πολύ κοντά στο P5, και παρόμοιες εντολές για να εμφανίσω τον χάρτη μου και να αναζητήσω συμμάχους.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το Persona 3 Reload;
Το Persona 3 Reload είναι μια ανανεωμένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού Persona 3, που προσφέρει μια αρμονική μετάβαση για τους λάτρεις του Persona 5.

Τι είναι το JRPG;
JRPG είναι το ακρωνύμιο για τα Japanese Role-Playing Games, ένα είδος παιχνιδιών ρόλων που έχουν τις ρίζες τους στην Ιαπωνία.

Τι είναι το Persona 5 Royal;
Το Persona 5 Royal είναι μια επεκτεταμένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού Persona 5, που περιλαμβάνει νέο περιεχόμενο, όπως νέους χαρακτήρες, νέες ιστορίες και βελτιωμένο gameplay.

Τι είναι το Gekkoukan School;
Το Gekkoukan School είναι ένας φανταστικός τόπος στον κόσμο των παιχνιδιών Persona, όπου πολλές από τις κύριες δραστηριότητες και ιστορίες του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα.