Recent News

Αποκαλύπτονται οι λεπτομέρειες της οθόνης του OnePlus 12 σε νέα διαρροή

Η OnePlus, η κορυφαία κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphones, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της προϊόν, το OnePlus 12. Πρόσφατα, μια διαρροή πληροφοριών αποκάλυψε τον τύπο και το μέγεθος της οθόνης του επερχόμενου smartphone.

Σύμφωνα με τη διαρροή, η οθόνη του OnePlus 12 είναι καμπύλη και ανήκει στην κινεζική έκδοση του OnePlus 12 (ή PJD110). Το smartphone φαίνεται να τρέχει το ColorOS 14, μια ROM βασισμένη στο Android 14. Η οθόνη του OnePlus 12 είναι 6,82 ίντσες και είναι μια 8T LTPO OLED οθόνη με ανάλυση 1,440 x 3,168. Η οθόνη φαίνεται να είναι μεταβλητή στο 1-120Hz και θα έχει μια υψηλή φωτεινότητα 4,500 nit όταν προσαρμόζεται αυτόματα σε φωτεινό φως της ημέρας.

Το OnePlus 12 θα έχει επίσης τριπλές πίσω κάμερες, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί από την OnePlus, και είναι ίδιες με αυτές του νέου αναδιπλούμενου smartphone της εταιρείας. Το OnePlus 12 θα έχει επίσης την 32MP selfie κάμερα του Open, που θα τοποθετηθεί στην κεντρική οπή της οθόνης.

Το OnePlus 12 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα και στη συνέχεια παγκοσμίως κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το OnePlus 12;
Το OnePlus 12 είναι το επερχόμενο smartphone της OnePlus, μιας κορυφαίας κινεζικής εταιρείας κατασκευής smartphones.

Πότε θα κυκλοφορήσει το OnePlus 12;
Το OnePlus 12 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα και στη συνέχεια παγκοσμίως κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Ποιο είναι το μέγεθος της οθόνης του OnePlus 12;
Η οθόνη του OnePlus 12 είναι 6,82 ίντσες.

Ποιος είναι ο τύπος της οθόνης του OnePlus 12;
Η οθόνη του OnePlus 12 είναι μια 8T LTPO OLED οθόνη με ανάλυση 1,440 x 3,168.

Εξηγήσεις Όρων

Smartphone: Ένα smartphone είναι ένα κινητό τηλέφωνο με προηγμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πρόσβασης στο διαδίκτυο, της λήψης και αποστολής email, της αναπαραγωγής ψηφιακής μουσικής και βίντεο, καθώς και της εκτέλεσης εφαρμογών.

ROM: Η ROM (Read-Only Memory) είναι ένας τύπος αποθηκευτικού χώρου που χρησιμοποιείται στους υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές. Η βασική πληροφορία που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της συσκευής είναι αποθηκευμένη στη ROM.

OLED: Το OLED (Organic Light Emitting Diodes) είναι ένας τύπος τεχνολογίας οθόνης που χρησιμοποιεί οργανικά υλικά για να δημιουργήσει φως όταν τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα. Οι οθόνες OLED προσφέρουν πιο ζωντανά χρώματα και βαθύτερα μαύρα σε σύγκριση με άλλους τύπους οθόνης.