Recent News

Φήμες για το iPad Air 6: Προβλέπεται η κυκλοφορία του τον Οκτώβριο

Το iPad Air 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν στο κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo1. Αυτή θα είναι η μοναδική ανανέωση της σειράς iPad για το 2023, καθώς δεν αναμένονται αναβαθμίσεις για τα iPad mini και iPad Pro φέτος1. Η πληροφορία προέρχεται από έναν λογαριασμό με αξιόπιστο ιστορικό σχετικά με τα σχέδια της Apple1.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, υπάρχει ένα νέο iPad Air με βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά υπό ανάπτυξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, πιθανότατα τον Οκτώβριο1. Το τελευταίο iPad Air ενημερώθηκε τον Μάρτιο του 2022 με το τσιπ M1, μια αναβαθμισμένη κάμερα 12 megapixel μπροστά με υποστήριξη Center Stage, ένα ταχύτερο θύρα USB-C και υποστήριξη 5G1.

Προσδοκίες για το iPad Air 6

Το iPad Air 6 αναμένεται να διατηρήσει το σχεδιασμό που βλέπουμε στα σύγχρονα iPad, με επίπεδο αλουμινένιο εξωτερικό και στρογγυλεμένες άκρες στο σώμα και τα πλαίσια3. Το iPad Air 5 κυκλοφόρησε με πέντε διασκεδαστικά και ξεχωριστά χρώματα: Space Gray, Starlight, Pink, Purple και Blue3. Είναι πιθανό το iPad Air 6 να κυκλοφορήσει με παρόμοια χρώματα, καθώς και οι προηγούμενες γενιές Air δεν δίσταζαν να προσφέρουν ποικιλία χρωμάτων3.

Το iPad Air 5 διαθέτει επεξεργαστή Apple M1 και 8GB μνήμης RAM, προσφέροντας ισχυρές επιδόσεις στην παραγωγικότητα3. Υπάρχει πιθανότητα το iPad Air 6 να διαθέτει επίσης το τσιπ M1, αλλά δεν αποκλείεται η χρήση του πιο ισχυρού τσιπ M23.

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες για το iPad Air 6, αλλά οι σειρές προϊόντων τέτοιου είδους είναι συνήθως προβλέψιμες, καθώς συνήθως προσφέρουν μικρές βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις3.

Πώς θα παρουσιαστεί το iPad Air 6

Σύμφωνα με τον Mark Gurman, είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό Apple event τον Οκτώβριο για την παρουσίαση του iPad Air 66.