Recent News

Το Roblox έρχεται επιτέλους στο PlayStation

Το Roblox, η δημοφιλής κοινωνική και παιχνιδιών εφαρμογή, ανακοίνωσε στο Roblox Developers Conference (RDC) του 2023 ότι θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4 και PlayStation 5 τον Οκτώβριο1. Το Roblox είναι ήδη διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες, όπως PC, Mac, iOS, Android και Xbox, αλλά η έλλειψη υποστήριξης για τις κονσόλες της Sony έδειχνε σαν μια σημαντική ελλείψη στη γκάμα του Roblox.

Επεκτείνοντας την παρουσία του Roblox

Η επέκταση του Roblox στο PlayStation είναι ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία, καθώς αυξάνει την προσβασιμότητα της εφαρμογής σε ακόμη περισσότερους παίκτες. Οι χρήστες του PlayStation θα έχουν πρόσβαση στο “πλήρες κατάλογο των εμπειριών Roblox”1, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους και να απολαύσουν τις αγαπημένες τους εμπειρίες μόλις η εφαρμογή γίνει διαθέσιμη στο PS4 και PS5.

Προσδοκίες για το μέλλον του Roblox

Με την προσθήκη του PlayStation στη λίστα των υποστηριζόμενων πλατφορμών, το Roblox συνεχίζει να επεκτείνεται και να αναπτύσσεται ως μια κοινωνική και παιχνιδιών πλατφόρμα. Η εταιρεία έχει επίσης αναφέρει ότι εξετάζει τη δυνατότητα να φέρει την εφαρμογή στο Nintendo Switch1, πράγμα που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο την προσβασιμότητα του Roblox σε διάφορες πλατφόρμες. Με τη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση του Roblox, οι παίκτες μπορούν να αναμένουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση και δημιουργικότητα στο μέλλον.