Recent News

Το HP Spectre Fold: Το πιο λεπτό φορητό υπολογιστή 17 ιντσών στον κόσμο

Η HP παρουσίασε το HP Spectre Fold, έναν φορητό υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows και οθόνη OLED 17 ιντσών που διπλώνει στη μέση1. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το Spectre Fold είναι ο λεπτότερος και μικρότερος φορητός υπολογιστής 17 ιντσών στον κόσμο. Το βάρος του είναι κάτω από τρία λίβρες, το οποίο είναι εντυπωσιακά χαμηλό για μια συσκευή 17 ιντσών1.

Χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Το Spectre Fold διαθέτει τη γνωστή μάρκα και σχεδίαση Spectre της HP και φαίνεται να είναι ένα αρκετά παρόμοιο πακέτο με προηγούμενα διπλώσιμα μοντέλα1. Όταν είναι ανοιχτό, λειτουργεί ως tablet 17 ιντσών. Με τη χρήση της ενσωματωμένης βάσης, μπορεί να τοποθετηθεί όρθιο και να λειτουργήσει ως φορητός υπολογιστής 17 ιντσών. Αν διπλώσετε το tablet σε γωνία 90 μοιρών και τοποθετήσετε ένα μαγνητικό πληκτρολόγιο Bluetooth στο κάτω μισό, μετατρέπεται σε ένα κλαμπ-σάντουιτς 12,3 ιντσών1. Η HP ισχυρίζεται ότι το Spectre Fold είναι “ο πρώτος διπλώσιμος υπολογιστής στον κόσμο με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη για ασφάλεια, ευεξία και χειρισμούς με χειρονομίες”1.

Διαθεσιμότητα και τιμή

Το HP Spectre Fold είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στις ΗΠΑ από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο BestBuy.com2. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο με τιμή $4.999,993.