Recent News

Το Google Pixel 8: Ο Σχεδόν Τέλειος Φωτογραφικός Σύντροφος για Γονείς

Το Google Pixel 8 και το 8 Pro είναι εξοπλισμένα με νέες λειτουργίες επεξεργασίας με AI και μια εξαιρετική κάμερα, ιδιαίτερα αν είστε γονείς1. Η κάμερα του Pixel 8 αναγνωρίζει ειδικά όταν φωτογραφίζετε ένα κινούμενο θέμα και αυξάνει την ταχύτητα του κλείστρου, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητές σας να πάρετε μια ευκρινή λήψη1.

Το Pixel 8 και το 8 Pro παρουσιάζουν μια σειρά από νέα εργαλεία επεξεργασίας με AI στο Google Photos. Όταν λαμβάνετε μια σειρά πολύ παρόμοιων φωτογραφιών εντός ενός χρονικού διαστήματος 10 δευτερολέπτων, το Google Photos σας επιτρέπει να αλλάξετε τις εκφράσεις των ανθρώπων στη σκηνή1. Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι το Face Unblur, το οποίο συνδυάζει δεδομένα από το ultrawide με την κύρια κάμερα για να βοηθήσει στην επίτευξη μιας διαφορετικά θολής εικόνας1.

Παρά τα πολλά εργαλεία που είναι φιλικά προς τους γονείς στο Pixel 8, υπάρχει μια σημαντική λειτουργία που παραμένει πίσω από τον ανταγωνισμό: η λειτουργία πορτραίτου. Αυτό είναι μια πραγματική απογοήτευση, καθώς πολλές από τις φωτογραφίες που λαμβάνω του παιδιού μου είναι σε λειτουργία πορτραίτου, ανεξάρτητα από το ποιο τηλέφωνο χρησιμοποιώ εκείνη τη στιγμή1.

Πραγματικά, γνωρίζω ότι δεν υπάρχει μια τέλεια κάμερα για γονείς – ή οποιονδήποτε άλλον τύπο φωτογράφου – και ποτέ δεν θα υπάρξει. Τα εργαλεία όπως αυτά που προσφέρει το Pixel 8 βοηθούν σίγουρα, αλλά αυτό που έχει σημασία πάνω απ’ όλα είναι ότι σας αρέσουν οι φωτογραφίες που τραβάτε1. Για κάποιους ανθρώπους, η επιστήμη των χρωμάτων ενός iPhone ή η λειτουργία πορτραίτου σε ένα τηλέφωνο Samsung Galaxy θα είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του1.