Recent News

Το ChatGPT μπορεί πλέον να “μιλά”, να ακούει και να επεξεργάζεται εικόνες, λέει η OpenAI

Η OpenAI ανακοίνωσε ότι το ChatGPT της εταιρείας μπορεί πλέον να “βλέπει, να ακούει και να μιλά”, ή τουλάχιστον να κατανοεί τα λεγόμενα, να απαντά με συνθετική φωνή και να επεξεργάζεται εικόνες1. Η ενημέρωση του chatbot θα γίνει διαθέσιμη στους πληρωμένους χρήστες τις επόμενες δύο εβδομάδες. Το ChatGPT θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές συνθετικές φωνές για την απάντηση του bot και θα μπορούν επίσης να μοιράζονται εικόνες με το ChatGPT και να επισημαίνουν περιοχές εστίασης ή ανάλυσης1.

Για να μεταφράσουμε το άρθρο στα ελληνικά και να προσθέσουμε τρία νέα παραγράφους, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έναν μεταφραστή όπως το Bing Translator10 ή το Translate.com13. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι μηχανικές μεταφράσεις μπορεί να μην είναι πάντα ακριβείς ή φυσικές. Μετά τη μετάφραση, μπορούμε να προσθέσουμε τρεις νέους παραγράφους, λαμβάνοντας υπόψη τις συμβουλές για τη δημιουργία ισχυρών τίτλων7 και τη χρήση κλειδιών λέξεων για τη σύνταξη τίτλων και περιλήψεων23.

Για να χωρίσουμε το κείμενο σε παραγράφους, μπορούμε να ακολουθήσουμε καλές πρακτικές για το διαχωρισμό μεγάλων κειμένων σε παραγράφους για καλύτερη ανάγνωση8. Μια καλή κανόνα είναι να διαχωρίζουμε το γραπτό σε συνεκτικές παραγράφους, όπου η εστίαση του γραπτού αλλάζει8. Αυτό θα βοηθήσει τους αναγνώστες να παρακολουθήσουν ευκολότερα το κείμενο και να κατανοήσουν τις κύριες ιδέες.