Recent News

Το Bard AI της Google πλέον απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τα βίντεο του YouTube

Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το chatbot Bard AI της είναι πλέον σε θέση να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τα βίντεο του YouTube. Αυτή η νέα δυνατότητα επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα λειτουργία του Bard AI, το οποίο μπορούσε να αναλύει βίντεο του YouTube με την επέκταση YouTube που είχε λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο.

Τώρα, το chatbot μπορεί να παρέχει συγκεκριμένες απαντήσεις σε ερωτήσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο ενός βίντεο. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για βίντεο σχετικά με το πώς να φτιάξετε κέικ ελαιόλαδου, μπορείτε τώρα να ρωτήσετε πόσα αυγά απαιτεί η συνταγή στο πρώτο βίντεο. Αυτή η ενημέρωση επιτρέπει στους χρήστες να έχουν μια πιο πλούσια συνομιλία με το Bard AI σχετικά με τα βίντεο του YouTube.

Πριν από αυτήν την τελευταία ενημέρωση, η επέκταση YouTube για το Bard AI μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο για να βρει συγκεκριμένα βίντεο. Για παράδειγμα, μπορούσατε να ζητήσετε από το chatbot να βρει αστεία βίντεο. Τώρα, μπορείτε να ρωτήσετε το chatbot συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο των βίντεο.

Η ανακοίνωση έρχεται δύο εβδομάδες μετά την έναρξη των πειραμάτων του YouTube με νέα χαρακτηριστικά γεννήτριας AI, συμπεριλαμβανομένου ενός εργαλείου συνομιλίας AI που απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο του YouTube, καθώς και μιας νέας λειτουργίας που συνοψίζει τα θέματα στα σχόλια ενός βίντεο.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το Bard AI;
Το Bard AI είναι ένα chatbot που έχει αναπτυχθεί από την Google. Ένα chatbot είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που μπορεί να διεξάγει συνομιλίες με ανθρώπους, είτε μέσω κειμένου είτε μέσω φωνητικών εντολών.

Τι είναι το YouTube Extension για το Bard AI;
Το YouTube Extension είναι μια επέκταση που επιτρέπει στο Bard AI να αναλύει βίντεο του YouTube. Με την πρόσφατη ενημέρωση, το Bard AI μπορεί τώρα να απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο των βίντεο.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Bard AI για να κάνω ερωτήσεις σχετικά με βίντεο του YouTube;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bard AI για να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με βίντεο του YouTube ενεργοποιώντας την επέκταση YouTube στο web portal του chatbot.