Recent News

Το νέο Motorola Razr: Η πιο οικονομική επιλογή για ένα αναδιπλούμενο smartphone

Το νέο Motorola Razr, το οποίο κυκλοφορεί στις ΗΠΑ στις 19 Οκτωβρίου, είναι το πιο οικονομικό αναδιπλούμενο smartphone στην αγορά, με τιμή πώλησης στα $7004. Αυτό το νέο μοντέλο, παρόλο που δεν είναι το πιο ισχυρό ή το πιο γεμάτο χαρακτηριστικά, προσφέρει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο1.

Το Motorola Razr (2023) συνδυάζει έναν 1,5″ OLED εξωτερικό οθόνη με μια 6,9″ FHD+ 144Hz pOLED κύρια οθόνη. Κάτω από το καπάκι, χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή Snapdragon 7 Gen 1, ο οποίος πρέπει να προσφέρει επαρκή απόδοση για τις περισσότερες εργασίες5. Παρόλο που δεν διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά και έχει πιο αδύναμες προδιαγραφές σε σύγκριση με το ακριβότερο αντίστοιχο, το Razr Plus, το Razr (2023) προσφέρει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο2.

Το Motorola Razr (2023) είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Όπως τα VR δεν έγιναν δημοφιλή μέχρι να γίνουν αρκετά φθηνά ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να είναι πρόθυμοι να τα δοκιμάσουν, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα δεν θα ανθίσουν μέχρι να υπάρχει τουλάχιστον μια επιλογή midrange στην αγορά. Το Razr (2023), σε συνδυασμό με την ισχυρή αναγνώριση της μάρκας από το αρχικό Motorola Razr V3, θα μπορούσε να είναι το τηλέφωνο που θα εκμεταλλευτεί αυτό2.

Το νέο Razr διαθέτει επίσης μια ειδική λειτουργία που σχεδιάστηκε για να ελαχιστοποιήσει τις διαταραχές. Αυτή η λειτουργία, που ονομάζεται Unplugged, σας επιτρέπει να αποκλείσετε προσωρινά κάθε εφαρμογή εκτός από τις λίγες που πραγματικά χρειάζεστε πρόσβαση. Είναι πολύ παρόμοιο με τη λειτουργία Focus της Apple, εκτός από το γεγονός ότι η έκδοση της Motorola πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα κρύβοντας τις εφαρμογές που δεν έχετε εγκρίνει4.