Recent News

Το ανοιχτό κόσμο του Spider-Man 2 θα είναι διπλάσιος από το πρώτο παιχνίδι

Η Insomniac Games έχει αποκαλύψει ένα νέο τρέιλερ για το Marvel’s Spider-Man 2, όπου παρουσιάζονται νέες αλλαγές στο gameplay και μια σημαντικά επεκταμένη χάρτη για το sequel1. Ο νέος χάρτης είναι πολύ μεγαλύτερος, πιθανότατα για να φιλοξενήσει όλες τις νέες δυνάμεις και να κάνει χώρο για δύο ήρωες Spider που κυκλοφορούν ταυτόχρονα1. “Σχεδόν διπλασιάζουμε το μέγεθος της Νέας Υόρκης της Marvel. Επεκτείνοντας πέρα ​​από τον ποταμό East River, θα κουνιέστε και θα πετάξετε πάνω από εμβληματικά ορόσημα σε Κουίνς και Μπρούκλιν – με αποστολές ιστορίας, παράλληλες αποστολές και δραστηριότητες πόλης”, δήλωσε η Insomniac σε ανάρτηση στο blog του PlayStation1.

Επεκτείνοντας τον κόσμο του Spider-Man

Στο Spider-Man 2, οι παίκτες θα μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ του Peter Parker και του Miles Morales ελεύθερα, και και οι δύο χαρακτήρες θα έχουν τις δικές τους ξεχωριστές πλευρικές ιστορίες για να αναλάβουν σε όλη την πόλη, εκτός από την κύρια ιστορία1. Η επέκταση του χάρτη σημαίνει ότι οι παίκτες θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για εξερεύνηση και περιπέτεια, καθώς θα μπορούν να επισκεφθούν νέες περιοχές της Νέας Υόρκης, όπως το Κουίνς και το Μπρούκλιν1.

Νέες δυνατότητες και προκλήσεις

Με την προσθήκη του Miles Morales ως παίξιμου χαρακτήρα, το Spider-Man 2 θα προσφέρει νέες δυνατότητες και προκλήσεις για τους παίκτες1. Κάθε χαρακτήρας θα έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες και στυλ παιχνιδιού, προσφέροντας μια ποικιλία εμπειριών για τους παίκτες να απολαύσουν. Επιπλέον, η επέκταση του χάρτη θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να ανακαλύψουν νέες περιοχές και να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις καθώς προχωρούν στην ιστορία και τις πλευρικές αποστολές1.

Παρόλο που η PlayStation και η Insomniac δεν έχουν αναφέρει ότι το Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει για PC, καθώς τα δύο πρώτα παιχ.