Recent News

Τι σειρά έχουν οι επεκτάσεις WoW;

Το World of Warcraft (WoW) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και επιτυχημένα MMORPG που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Από την πρώτη του κυκλοφορία το 2004, το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει εννέα μεγάλες επεκτάσεις, καθιστώντας τον κόσμο του Azeroth πιο πλούσιο και πολυδιάστατο από ποτέ12. Σε αυτό το άρθρο, θα παρουσιάσουμε τις επεκτάσεις του World of Warcraft με μια νέα προοπτική, προσθέτοντας περισσότερες πληροφορίες και επεξηγήσεις για τους όρους που χρησιμοποιούνται.

Επεκτάσεις του World of Warcraft σε Χρονολογική Σειρά

  1. The Burning Crusade (2007): Προσθήκη νέων φυλών (Blood Elves και Draenei) και της περιοχής Outland1.
  2. Wrath of the Lich King (2008): Εστίαση στον Lich King, Arthas, και την περιοχή Northrend. Προσθήκη της κλάσης Death Knight12.
  3. Cataclysm (2010): Ο Deathwing προκαλεί καταστροφές στον κόσμο του Azeroth. Ανανέωση των περιοχών Kalimdor και Eastern Kingdoms και αύξηση του ορίου επιπέδων στο 8512.
  4. Mists of Pandaria (2012): Προσθήκη της φυλής Pandaren, της κλάσης Monk και της περιοχής Pandaria12.
  5. Warlords of Draenor (2014): Επίκεντρο στον κόσμο των Orc, το Draenor. Διαχείριση και αναβάθμιση γκαρνιζόνων και αύξηση του ορίου επιπέδων στο 10012.
  6. Legion (2016): Εξερεύνηση των Broken Isles, προσθήκη της κλάσης Demon Hunter και αύξηση του ορίου επιπέδων στο 11012.
  7. Battle for Azeroth (2018): Σύγκρουση μεταξύ της Horde και της Alliance, προσθήκη των περιοχών Zandalar και Kul Tiras και αύξηση του ορίου επιπέδων στο 12012.
  8. Shadowlands (2020): Επίκεντρο στην Sylvanas και την περιοχή Shadowlands. Επαναφορά του ορίου επιπέδων στο 6012.
  9. Dragonflight (2022): Προσθήκη της φυλής Dracthyr, της ικανότητας Dragonriding και της περιοχής Dragon Isles. Αύξηση του ορίου επιπέδων στο 7012.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) και Επεξηγήσεις Όρων

  • MMORPG: Συντομογραφία για τον όρο “Massively Multiplayer Online Role-Playing Game”, που αναφέρεται σε παιχνίδια ρόλων που παίζονται μέσω διαδικτύου και συμμετέχουν πολλοί παίκτες ταυτόχρονα6.
  • Azeroth: Ο κόσμος στον οποίο λαμβάνει χώρα το World of Warcraft, που περιλαμβάνει διάφορες περιοχές, φυλές και ιστορίες6.
  • Expansion Pack: Πρόσθετο περιεχόμενο για ένα παιχνίδι που προσφέρει νέες περιοχές, ιστορίες, χαρακτήρες και άλλα στοιχεία5.

Με αυτή τη νέα προσέγγιση στις επεκτάσεις του World of Warcraft, ελπίζουμε να έχετε μια πιο πλήρη και ενδιαφέρουσα εικόνα του πλούσιου κόσμου του Azeroth και των περιπετειών που περιμένουν τους παίκτες.