Recent News

Τιμές για το Google Pixel 8 και Pixel 8 Pro: Προσιτές και Ελκυστικές

Το Google Pixel 8 και Pixel 8 Pro αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα, και οι τιμές τους φαίνεται να είναι προσιτές για τους καταναλωτές. Σύμφωνα με διαρροές από τον χρήστη @Za_Raczke, η τιμή του Pixel 8 ξεκινάει από $699, ενώ η τιμή του Pixel 8 Pro ξεκινάει από $8991. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του Pixel 8 έχει αυξηθεί κατά $100 σε σύγκριση με το μικρότερο μοντέλο της προηγούμενης γενιάς, το Pixel 7, που ξεκινούσε από $5991. Ωστόσο, το Google έχει προσθέσει αρκετά νέα χαρακτηριστικά στο Pixel 8, όπως μια μεταβλητή ρυθμός ανανέωσης από 60Hz έως 120Hz1.

Για το Pixel 8 Pro, η τιμή παραμένει ίδια με την τιμή εκκίνησης του Pixel 7 Pro, που ήταν $8991. Το Pixel 7 Pro κυκλοφόρησε πέρυσι με 12GB RAM, και αυτό μπορεί να μην αλλάξει, αν οι πληροφορίες από τη διαρροή είναι ακριβείς1.

Το Pixel 8 και το Pixel 8 Pro θα είναι διαθέσιμα σε τρία χρώματα, αν και τα χρώματα δεν ταυτίζονται από το ένα μοντέλο στο άλλο2. Το μόνο χρώμα που θα υπάρχει σε κάθε σειρά είναι το μαύρο, που πιθανότατα θα ονομάζεται Obsidian2. Τα χρώματα του Pixel 8 Pro αναφέρονται ως Porcelain, Sky Blue και Black Obsidian2.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Pixel 8 αναμένεται να διαθέτει οθόνη OLED 6,17 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, επεξεργαστή Tensor G3, διπλές πίσω κάμερες, 8GB RAM και μπαταρία 4.485mAh3. Οι ταχύτητες ενσύρματης φόρτισης αναμένεται να φτάνουν τα 24W3.

Τέλος, το Pixel 8 θα περιλαμβάνει επίσης ένα Pro mode στην εφαρμογή της κάμερας, που θα προσφέρει περισσότερο έλεγχο στους χρήστες, όπως ρυθμίσεις ISO, ταχύτητας κλείστρου και εστίασης4.