Recent News

Τέσσερα αγαπημένα χαρακτηριστικά του iOS 17

Το iOS 17 είναι πλέον επίσημο και φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες στα iPhones, ακόμη και σε παλαιότερα μοντέλα όπως το iPhone XR1. Αν και δεν προσφέρει κάποια δραματική αλλαγή στο UI, το iOS 17 εισάγει μια σειρά από νέες λειτουργίες που επικεντρώνονται στην πρακτική πλευρά των πραγμάτων. Ακολουθούν τέσσερα από τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν το iOS 17 ξεχωριστό:

  1. Contact Posters: Πρόκειται για μια νέα λειτουργία που μετατρέπει την κάρτα επαφής σας σε ένα πλήρες πόστερ, το οποίο μπορεί να εμφανίζεται στις επαφές σας όταν σας καλούν1.
  2. Spotlight: Το Spotlight, η κεντρική μηχανή αναζήτησης του iOS, έχει βελτιωθεί και προσφέρει πλέον πιο σχετικά αποτελέσματα και προτάσεις1.
  3. Βελτιωμένο Safari: Το Safari έχει ανανεωθεί με νέες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα εύκολης πρόσβασης σε ιδιωτικά παράθυρα και η εμφάνιση των favicons των ιστοσελίδων στο ιστορικό4.
  4. Νέες λειτουργίες στο App Library: Το App Library έχει επίσης ανανεωθεί, προσφέροντας καλύτερη οργάνωση και διαχείριση των εφαρμογών σας17.

Παρόλο που το iOS 17 δεν φέρνει κάποια επαναστατική αλλαγή στο λειτουργικό σύστημα, οι προσθήκες και οι βελτιώσεις που προσφέρει συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης των χρηστών1.