Recent News

Πόσο κοστίζει το φθηνότερο PS;

Το PlayStation, γνωστό και ως PS, είναι μια δημοφιλής παιχνιδομηχανή που προσφέρει μια πληθώρα παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες και τα γούστα. Ωστόσο, η τιμή του PS μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, την έκδοση και τον τόπο αγοράς. Ας εξετάσουμε πόσο κοστίζει το φθηνότερο PS.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται από τον ιστότοπο PS Deals, το Hellboy Web of Wyrd για PS4 είναι διαθέσιμο στην επίσημη PlayStation Store της Ελλάδας για $19.991. Αυτό είναι ένα παράδειγμα ενός παιχνιδιού που μπορεί να αγοραστεί σε χαμηλή τιμή. Ωστόσο, η τιμή του PS καθαυτού μπορεί να είναι διαφορετική.

Επιπλέον, οι τιμές των καρτών PlayStation Network (PSN) μπορούν επίσης να παρέχουν μια ενδεικτική ιδέα για το κόστος του PS. Για παράδειγμα, μια κάρτα PSN 120 EUR είναι διαθέσιμη για αγορά στο GG.deals2. Αυτές οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά παιχνιδιών και άλλων περιεχομένων στο PS Store.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προσφορές και τις εκπτώσεις που είναι διαθέσιμες σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα και πλατφόρμες. Για παράδειγμα, το Official PlayStation™Store Greece προσφέρει συχνά εκπτώσεις σε διάφορα παιχνίδια και πακέτα46. Επομένως, είναι πάντα καλή ιδέα να ελέγχετε τις τιμές σε διάφορες πηγές πριν κάνετε μια αγορά.