Recent News

Ποιος κερδίζει το παιχνίδι της χρονιάς 2023;

Το Baldur’s Gate 3, ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς, κέρδισε τον τίτλο του Παιχνιδιού της Χρονιάς στα Βραβεία Παιχνιδιών 2023. Τα Βραβεία Παιχνιδιών είναι ένας συνδυασμός εκδήλωσης βραβείων και προεπισκόπησης, με πολλούς θαυμαστές να παρακολουθούν για νέα τρέιλερ και ανακοινώσεις επερχόμενων τίτλων.

Οι θαυμαστές είχαν την πρώτη ευκαιρία να δουν το Exodus, ένα sci-fi RPG από την Archetype Entertainment, ένα στούντιο που αποτελείται από πρώην προγραμματιστές της Bioware. Επιπλέον, ο θρυλικός δημιουργός βιντεοπαιχνιδιών Hideo Kojima αποκάλυψε το OD, ή Overdose, ένα έργο που εργάζεται μαζί με τον σκηνοθέτη του Get Out, Jordan Peele.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το Baldur’s Gate 3;
Το Baldur’s Gate 3 είναι ένα παιχνίδι ρόλων (RPG) που αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από την Larian Studios.

Ποιος είναι ο Hideo Kojima;
Ο Hideo Kojima είναι ένας Ιάπωνας σχεδιαστής βιντεοπαιχνιδιών, γνωστός για τη δημιουργία της σειράς παιχνιδιών Metal Gear.

Τι είναι τα Βραβεία Παιχνιδιών;
Τα Βραβεία Παιχνιδιών είναι μια ετήσια εκδήλωση που τιμά τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια της χρονιάς και ανακοινώνει νέους τίτλους.

Εξηγήσεις Όρων

RPG: Τα παιχνίδια ρόλων (Role-Playing Games) είναι μια κατηγορία βιντεοπαιχνιδιών όπου οι παίκτες υιοθετούν τους ρόλους χαρακτήρων σε έναν φανταστικό κόσμο.

Sci-fi: Η επιστημονική φαντασία (science fiction) είναι ένα είδος λογοτεχνίας και κινηματογράφου που περιλαμβάνει φουτουριστικές ιδέες και τεχνολογίες.

Trailer: Το τρέιλερ είναι ένα μικρό βίντεο που προβάλλει ένα προϊόν, συνήθως έναν κινηματογραφικό τίτλο ή ένα βιντεοπαιχνίδι.