Recent News

Ο λόγος που το Google είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο iPhone

Η Apple αποκάλυψε πρόσφατα τον λόγο που το Google είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο iPhone. Σύμφωνα με την εταιρεία, η απόφαση βασίζεται στην ποιότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων αναζήτησης του Google. Η Apple πιστεύει ότι η χρήση του Google ως προεπιλεγμένης μηχανής αναζήτησης προσφέρει στους χρήστες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Ωστόσο, η Apple δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να αλλάξουν την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο iPhone, αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη όπως το Bing ή το Yahoo. Η επιλογή αυτή βρίσκεται στις ρυθμίσεις του Safari, του προεπιλεγμένου προγράμματος περιήγησης της Apple.

Είναι επίσης γνωστό ότι η Google πληρώνει στην Apple μεγάλα ποσά για να παραμείνει η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στις συσκευές της. Αυτό το γεγονός ενδέχεται να συμβάλλει επίσης στην απόφαση της Apple να διατηρήσει το Google ως προεπιλεγμένη επιλογή.

Συνοψίζοντας, η Apple έχει επιλέξει το Google ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο iPhone λόγω της ποιότητας και της αξιοπιστίας των αποτελεσμάτων αναζήτησης που προσφέρει, καθώς και των οικονομικών συμφωνιών μεταξύ των δύο εταιρειών. Ωστόσο, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης, αν το επιθυμούν.