Recent News

Ο Διευθυντής του The Last of Us 2 Remastered Δεν Καταλαβαίνει την Ανησυχία των Φαν για την Επανέκδοση

Το The Last of Us Part II Remastered είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στο PS5, με τους κατόχους της αρχικής έκδοσης για PS4 να έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το παιχνίδι τους με 10 δολάρια. Η ανάγκη για μια τέτοια επανέκδοση έχει αποτελέσει αντικείμενο έντονης συζήτησης στις κοινότητες των φαν από τη στιγμή που μάθαμε για την ύπαρξή της. Ο διευθυντής Matthew Gallant δηλώνει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί υπάρχει τόση “ανησυχία” γύρω από την αναμφισβήτητα αμφιλεγόμενη επανέκδοση.

Ο Gallant πιστεύει ότι υπάρχει ζήτηση από το κοινό για την επανέκδοση και ότι η προσφορά αξίας μιλάει από μόνη της. Μαζί με το αρχικό, απίστευτο παιχνίδι, που έχει βελτιωθεί με γραφικά ενισχύσεις, παίρνετε τα Lost Levels και τα σχόλια των προγραμματιστών, την λειτουργία No Return, την λειτουργία Guitar Free Play και την ενσωμάτωση DualSense.

Παρόλο που ορισμένοι φαν του αρχικού παιχνιδιού του 2020 μπορεί να μην βλέπουν μεγάλη χρησιμότητα σε μια επανέκδοση, ο Gallant εξηγεί ότι κάθε μέρα προστίθενται περισσότεροι παίκτες PS5 στο οικοσύστημα: “Εάν είστε νέος κάτοχος PlayStation και νέος στη σειρά, θέλουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία με όλες τις δυνατότητες του υλικού σε μια εγγενή έκδοση PS5 του παιχνιδιού. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει κοινό για αυτό που η ιδέα μιας έκδοσης PS5 είναι συναρπαστική. Μιλώ και για τον εαυτό μου.”

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

  1. Τι είναι το The Last of Us Part II Remastered;
    Είναι μια επανέκδοση του αρχικού παιχνιδιού The Last of Us Part II, με βελτιωμένα γραφικά και νέες λειτουργίες, που κυκλοφορεί για το PS5.
  2. Ποιος είναι ο Matthew Gallant;
    Ο Matthew Gallant είναι ο διευθυντής του παιχνιδιού The Last of Us Part II Remastered.
  3. Τι είναι το DualSense;
    Το DualSense είναι ο νέος ελεγκτής για το PlayStation 5, που προσφέρει πιο βαθιά και απολαυστική εμπειρία παιχνιδιού μέσω της αποκλειστικής του τεχνολογίας απόκρισης αφής.

Εξηγήσεις Όρων

  • Remastered: Αναφέρεται σε μια επανέκδοση ενός παιχνιδιού με βελτιωμένα γραφικά και ήχο, καθώς και άλλες πιθανές βελτιώσεις.
  • DualSense: Είναι ο ελεγκτής για το PlayStation 5, που προσφέρει πιο βαθιά και απολαυστική εμπειρία παιχνιδιού μέσω της αποκλειστικής του τεχνολογίας απόκρισης αφής.
  • Lost Levels: Αναφέρεται σε επιπλέον επίπεδα που προστίθενται σε μια επανέκδοση ενός παιχνιδιού.
  • No Return Mode: Είναι μια λειτουργία παιχνιδιού όπου οι παίκτες δεν μπορούν να επιστρέψουν σε προηγούμενα επίπεδα ή σημεία αποθήκευσης.
  • Guitar Free Play Mode: Είναι μια λειτουργία παιχνιδιού όπου οι παίκτες μπορούν να παίξουν ελεύθερα κιθάρα χωρίς κανόνες ή περιορισμούς1.