Recent News

Οι Μοναδικές Ιδιότητες του Assassin’s Creed Mirage και η Απευθυνόμενη Κοινότητα

Το Assassin’s Creed Mirage είναι ένα παιχνίδι που προσπαθεί να προσφέρει μια βελτιωμένη εκδοχή των χαρακτηριστικών που έκαναν αυτή τη σειρά διάσημη στην αρχή1. Το παιχνίδι είναι μικρότερο, σύντομο και φθηνότερο από τους πρόσφατους τίτλους της σειράς και δεν περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία RPG1. Αυτή η απόφαση σχεδιασμού προσδίδει στο Mirage μια ταυτότητα που θα αγαπήσουν κάποιοι και θα μισήσουν άλλοι για πολλούς από τους ίδιους λόγους1.

Η ιστορία και οι χαρακτήρες

Το Assassin’s Creed Mirage διαδραματίζεται στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα και ακολουθεί τις περιπέτειες του Basim Ibn Ishaq, που κάποιοι μπορεί να γνωρίζουν από το Valhalla1. Χωρίς να μπαίνουμε βαθιά στην ιστορία, το Mirage παρουσιάζει την άνοδο του Basim και δείχνει πώς έγινε τελικά ένας διάσημος δολοφόνος1.

Καινοτόμος και επαναφερόμενος σχεδιασμός παιχνιδιού

Παρόλο που το Mirage έχει περιγραφεί ως μια επιστροφή στο πρώτο παιχνίδι Assasin’s Creed, αυτό δεν είναι απολύτως ακριβές1. Το Mirage περιλαμβάνει εντελώς νέες ιδέες παιχνιδιού (όπως μια ειδική δύναμη Assassin’s Focus) καθώς και διάφορες βελτιώσεις παιχνιδιού που δεν θα βρείτε σε κανένα άλλο παιχνίδι AC1.

Η αντίδραση της κοινότητας

Το Assassin’s Creed Mirage έχει λάβει μια μεικτή ανταπόκριση από την κοινότητα των παικτών. Κάποιοι εκτιμούν την επιστροφή στις ρίζες της σειράς και την απλούστερη προσέγγιση στον σχεδιασμό του παιχνιδιού2, ενώ άλλοι ίσως να αναζητούν κάτι πιο περίπλοκο και καινοτόμο1. Ωστόσο, το Mirage προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που θα εκτιμηθεί από τους οπαδούς των παλαιότερων παιχνιδιών της σειράς και από όσους αναζητούν μια αλλαγή από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Assassin’s Creed.