Recent News

Οι επόμενες επεκτάσεις του World of Warcraft αποτελούν μια τριλογία

Στην τελευταία BlizzCon, η Blizzard ανακοίνωσε τις επόμενες τρεις επεκτάσεις του δημοφιλούς MMORPG World of Warcraft, οι οποίες θα συνθέτουν μια μεγαλύτερη αφήγηση με τον τίτλο “World of Warcraft: The Worldsoul Saga”1. Οι επεκτάσεις αυτές θα είναι οι δέκατη, έντεκτη και δωδέκατη στη σειρά του παιχνιδιού και θα προσφέρουν μια νέα προοπτική στην ιστορία του World of Warcraft.

Η πρώτη επέκταση, με τίτλο “World of Warcraft: The War Within”, αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και θα στείλει τους παίκτες στο εσωτερικό του Azerioth, σε υπόγεια βασίλεια, όπου θα συναντήσουν τους Nerubians και μια συμμαχική φυλή που ονομάζεται Earthen Dwarves1. Η δεύτερη επέκταση, “World of Warcraft: Midnight”, θα λάβει χώρα στον “Παλιό Κόσμο” του Azeroth, στο Quel’thalas, όπου οι δυνάμεις του Void έχουν εισβάλει και προσπαθούν να καταστρέψουν το Sunwell και να βυθίσουν τον κόσμο στο σκοτάδι1. Τέλος, η τρίτη επέκταση, “World of Warcraft: The Last Titan”, θα αποτελέσει το τρίτο μέρος της Worldsoul Saga και θα οδηγήσει τους παίκτες στην επιστροφή των Titans στο Azeroth2.

Οι νέες επεκτάσεις αναμένεται να προσφέρουν μια νέα διάσταση στην ιστορία του World of Warcraft, με την Blizzard να εργάζεται για να παρέχει νέο περιεχόμενο “λίγο πιο γρήγορα από ό,τι συνηθίζετε”4. Η Worldsoul Saga θα είναι η “κορύφωση των πρώτων 20 ετών της αφήγησής μας” και θα “μας κατευθύνει στα επόμενα 20 χρόνια περιπέτειας”, όπως δήλωσε ο Chris Metzen, ο εκτελεστικός δημιουργικός διευθυντής της σειράς Warcraft1.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το World of Warcraft;
Το World of Warcraft είναι ένα δημοφιλές MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game), το οποίο δημιουργήθηκε από την Blizzard Entertainment. Στο παιχνίδι, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν έναν χαρακτήρα και να εξερευνήσουν έναν ανοιχτό κόσμο, να συμμετέχουν σε αποστολές και να αντιμετωπίζουν άλλους παίκτες σε PvP (Player versus Player) μάχες.

Τι είναι μια επέκταση στο World of Warcraft;
Μια επέκταση στο World of Warcraft είναι ένα πακέτο περιεχομένου που προσθέτει νέες περιοχές, αποστολές, χαρακτήρες και άλλα στοιχεία στο παιχνίδι. Κάθε επέκταση συνήθως προσφέρει μια νέα αφήγηση και εμπλουτίζει τον κόσμο του παιχνιδιού.

Πότε θα κυκλοφορήσουν οι νέες επεκτάσεις;
Η πρώτη επέκταση, “The War Within”, αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις επόμενες δύο επεκτάσεις, “Midnight” και “The Last Titan”, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη14.