Recent News

Κρυφό χαρακτηριστικό ασφαλείας στο κουτί του iPhone 15: Η Apple πρέπει να το προσθέσει σε όλα τα iPhones και AirPods

Το κουτί του iPhone 15 περιλαμβάνει ένα κρυφό χαρακτηριστικό ασφαλείας που η Apple θα πρέπει να προσθέσει σε όλα τα μοντέλα iPhone και AirPods που πωλούνται. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η Apple φαίνεται να έχει τοποθετήσει ολογράμματα στο λιανικό κουτί του iPhone 15, τα οποία είναι ορατά μόνο κάτω από υπεριώδες φως1. Αυτή η προστασία ασφαλείας θα πρέπει να μειώσει τον κίνδυνο αγοράς κλώνων από τη μαύρη αγορά.

Η αγορά ενός iPhone από το επίσημο κατάστημα της Apple ή από την ιστοσελίδα της εταιρείας είναι οι καλύτερες επιλογές για τους καταναλωτές. Ωστόσο, αν κάποιος αποφασίσει να ψάξει στη μαύρη αγορά και δεν γνωρίζει τι κάνει, υπάρχει ο κίνδυνος να αγοράσει ένα κλώνο iPhone1. Εδώ είναι όπου το νέο κουτί του iPhone 15 μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

Τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας του λιανικού κουτιού του iPhone 15 παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε ένα βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο1. Αυτά τα ολογράμματα μπορούν να βοηθήσουν τους αγοραστές να ελέγξουν την αυθεντικότητα των συσκευών τους πριν την αγορά, προσφέροντας μια επιπλέον στρώση ασφαλείας. Παρόλο που υπάρχουν κάποια άμεσα προβλήματα που προκύπτουν από αυτή την προσέγγιση, είναι ελπιδοφόρο να δούμε την Apple να επεκτείνει αυτό το κρυφό χαρακτηριστικό ασφαλείας σε περισσότερα προϊόντα της εταιρείας.