Recent News

Θα υπάρξει iPhone 17;

Η Apple, με την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά των smartphones, συνεχίζει να εργάζεται για την ανάπτυξη νέων μοντέλων. Ένα από αυτά είναι το iPhone 17, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2025. Παρόλο που η κυκλοφορία του είναι αρκετά μακριά, ήδη υπάρχουν φήμες για τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που θα προσφέρει1.

Πρώτον, αναμένεται ότι το iPhone 17 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να απολαύσουν μια πιο εμπλουτισμένη εμπειρία προβολής1.

Δεύτερον, υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν επικαλυμμένα με ρητίνη μέρη από χαλκό (RCC) στο iPhone 17 Pro. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του πάχους της κύριας πλακέτας του τηλεφώνου, δημιουργώντας περισσότερο χώρο για άλλα στοιχεία3.

Τέλος, το λειτουργικό σύστημα iOS 17, που θα τρέχει στο iPhone 17, θα προσφέρει νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Αυτές περιλαμβάνουν την αναβάθμιση της απόκρισης του συστήματος, την προσθήκη διαδραστικών widgets και την ενσωμάτωση νέων λειτουργιών στην εφαρμογή News24.

Παρόλο που αυτές οι πληροφορίες είναι βασισμένες σε φήμες, δείχνουν την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η Apple για την επόμενη γενιά των iPhones.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το iPhone 17;
Το iPhone 17 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2025.

Τι είναι τα επικαλυμμένα με ρητίνη μέρη από χαλκό (RCC);
Τα RCC είναι μέρη που είναι επικαλυμμένα με ρητίνη και είναι κατασκευασμένα από χαλκό. Μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του πάχους της κύριας πλακέτας ενός τηλεφώνου.

Τι νέες δυνατότητες θα προσφέρει το iOS 17;
Το iOS 17 θα προσφέρει βελτιωμένη απόκριση του συστήματος, διαδραστικά widgets και νέες λειτουργίες στην εφαρμογή News.

Εξηγήσεις Όρων

iPhone: Το iPhone είναι μια σειρά smartphones που σχεδιάζει και πωλεί η Apple. Το πρώτο iPhone κυκλοφόρησε το 2007 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει πολλά μοντέλα με διάφορες βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά.

iOS: Το iOS είναι το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείται στα iPhones, iPads και iPods touch της Apple. Προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών και εφαρμογών για τους χρήστες.

Widgets: Τα widgets είναι μικρές εφαρμογές που παρέχουν πληροφορίες και πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες μιας εφαρμογής απευθείας από την αρχική οθόνη του χρήστη.