Recent News

Η Sony Επιστρέφει Χρήματα σε Κατόχους του Last of Us 2 για PS4 που Αγόρασαν την Έκδοση για PS5 Με Πλήρη Τιμή

Η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους κατόχους του παιχνιδιού Last of Us 2 για PS4 αγόρασαν την έκδοση για PS5 με πλήρη τιμή. Αυτή η κίνηση έρχεται ως αποτέλεσμα της παρανόησης πολλών παιχτών, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι υπάρχει μια διαδρομή αναβάθμισης που επιτρέπει στους κατόχους της προηγούμενης γενιάς να αγοράσουν τη νέα έκδοση για PS5 με $10 / £101.

Σύμφωνα με αναφορές, η Sony έχει ξεκινήσει αυτόματα την επιστροφή χρημάτων σε παίκτες που αγόρασαν το The Last of Us Part 2 Remastered με πλήρη τιμή, εάν ήδη κατέχουν την ψηφιακή έκδοση PS4 του The Last of Us Part 21.

Οι κάτοχοι των δισκογραφικών αντιγράφων PS4 πρέπει να τα εισάγουν στο PS5 τους με μια μονάδα δίσκου για να κατεβάσουν και να παίξουν την ψηφιακή έκδοση. Η τιμή μπορεί να διαφέρει ανά χώρα1.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην αρχική μέθοδο πληρωμής του παίκτη και μπορεί να χρειαστεί έως και 60 ημέρες για να εμφανιστεί στην κατάσταση λογαριασμού τους1.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το Last of Us 2;
Το Last of Us 2 είναι ένα βιντεοπαιχνίδι δράσης-περιπέτειας που αναπτύχθηκε από την Naughty Dog και δημοσιεύτηκε από τη Sony Interactive Entertainment.

Τι σημαίνει “αναβάθμιση” σε αυτό το πλαίσιο;
Αναβάθμιση σημαίνει ότι οι κάτοχοι της έκδοσης PS4 του παιχνιδιού μπορούν να αγοράσουν την έκδοση PS5 με μια μειωμένη τιμή.

Πώς μπορώ να αναβαθμίσω την έκδοση του παιχνιδιού μου;
Μπορείτε να αναβαθμίσετε την έκδοση του παιχνιδιού σας μεταβαίνοντας στο PS Store μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

Εξηγήσεις Όρων

PS4/PS5: Αυτές είναι οι τέταρτη και πέμπτη γενιά της κονσόλας βιντεοπαιχνιδιών PlayStation, που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από τη Sony Interactive Entertainment.

Remastered: Αναφέρεται σε παιχνίδια που έχουν ανανεωθεί για να εκμεταλλευτούν την αυξημένη ισχύ και τις δυνατότητες των νεότερων συστημάτων. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βελτιωμένα γραφικά, ήχο ή gameplay.

Ψηφιακή Έκδοση: Αυτό αναφέρεται σε παιχνίδια που αγοράζονται και κατεβαίνουν απευθείας από το διαδίκτυο, αντί να αγοράζονται σε φυσική μορφή (δίσκος).