Recent News

Η Porsche παρουσιάζει το νέο 911 Sport Classic: Ένα μοναδικό αυτοκίνητο με κλασική αίσθηση

Η Porsche κατανοεί καλύτερα από κάθε άλλη αυτοκινητοβιομηχανία τον συναισθηματικό χαρακτήρα των αγορών αυτοκινήτων, κυρίως όταν πρόκειται για τα αθλητικά αυτοκίνητα1. Το νέο 911 Sport Classic είναι μέρος της σειράς Heritage Design Edition και συνδυάζει την εξαιρετική ικανότητα του τελευταίου 911 Turbo με μια πραγματικά μοναδική οδηγική εμπειρία και ένα ξεχωριστό στυλ1.

Κύρια χαρακτηριστικά

Το 911 Sport Classic διαθέτει ένα ειδικά κατασκευασμένο καπό από ίνες άνθρακα, ένα οροφή “double bubble” εμπνευσμένη από την Carrera GT και ένα εντυπωσιακό πίσω αεροτομή από ίνες άνθρακα1. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης νέες εισαγωγές αέρα κάτω από την αεροτομή για να κατευθύνουν τον αέρα προς το σύστημα εισαγωγής του κινητήρα1.

Ενώ η Porsche έχει επενδύσει σημαντικά στην εμφάνιση του Sport Classic, οι μεγαλύτερες αλλαγές βρίσκονται κάτω από το καπό. Το Sport Classic βασίζεται στο 911 Turbo, αλλά σε αντίθεση με το Turbo, το Sport Classic είναι πίσω-κίνητο αντί για τετρακίνητο1.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το Porsche 911 Sport Classic;

Το Porsche 911 Sport Classic είναι ένα νέο μοντέλο της σειράς Heritage Design Edition που συνδυάζει την ικανότητα του τελευταίου 911 Turbo με μια μοναδική οδηγική εμπειρία και ένα ξεχωριστό στυλ.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του 911 Sport Classic;

Το 911 Sport Classic διαθέτει ένα ειδικά κατασκευασμένο καπό από ίνες άνθρακα, ένα οροφή “double bubble” εμπνευσμένη από την Carrera GT και ένα εντυπωσιακό πίσω αεροτομή από ίνες άνθρακα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του 911 Sport Classic και του 911 Turbo;

Το 911 Sport Classic βασίζεται στο 911 Turbo, αλλά σε αντίθεση με το Turbo, το Sport Classic είναι πίσω-κίνητο αντί για τετρακίνητο.

Εξηγήσεις όρων

  • Heritage Design Edition: Μια σειρά από ειδικές εκδόσεις της Porsche που προσφέρουν μοναδικά στοιχεία σχεδίασης εμπνευσμένα από την κλασική αισθητική της εταιρείας.
  • Double bubble roof: Μια οροφή με δύο κυρτές επιφάνειες που βελτιώνουν την αεροδυναμική και προσφέρουν επιπλέον χώρο για τους επιβάτες.
  • Ίνες άνθρακα: Ένα υλικό που χρησιμοποιείται στην κατασκευή αυτοκινήτων για την ελαφρύτητα και την αντοχή του.