Recent News

Η Dell Ανακοινώνει τα Νέα Μοντέλα XPS 13, 14 και 16 Πριν την CES 2024

Η Dell, με την επικείμενη έναρξη της CES 2024 στο Λας Βέγκας, παρουσιάζει την τολμηρή σχεδίαση του περσινού XPS 13 Plus στην υπόλοιπη σειρά XPS. Τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν τα 14-ιντσών και 16-ιντσών, ενώ το όνομα “Plus” εξαφανίζεται εντελώς. Τα νέα μοντέλα ονομάζονται απλά XPS 13, 14 και 16. Όλα διαθέτουν τα κύρια χαρακτηριστικά του XPS 13 Plus: ένα αρμονικό γυάλινο υποπόδιο, το οποίο κρύβει ένα αόρατο αφής touchpad στη μέση, ευαίσθητα πλήκτρα λειτουργίας πάνω από το πληκτρολόγιο και μεγάλα καπάκια πλήκτρων για πιο άνετη πληκτρολόγηση.

Τα μεγαλύτερα δύο μοντέλα διορθώνουν μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα του XPS 13 Plus. Η Dell, πιστή στην αρχή του μινιμαλισμού, παρουσιάζει αυτούς τους υπολογιστές με πολυτελή αλουμίνιο και γυαλί. Οι οθόνες τους κυριαρχούν στο σχεδιασμό, με την εταιρεία να παρουσιάζει τα υπερλεπτά πλαίσια οθόνης “Infinity Edge”. Αυτοί οι υπολογιστές είναι επίσης από τους πρώτους που λαμβάνουν αφιερωμένα πλήκτρα Windows Copilot.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το CES;
Το CES είναι η έκθεση ηλεκτρονικών καταναλωτής (Consumer Electronics Show) που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας και παρουσιάζει τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες.

Τι είναι το Windows Copilot;
Το Windows Copilot είναι μια νέα λειτουργία των Windows που επιτρέπει την απομακρυσμένη συνεργασία και βοήθεια μεταξύ χρηστών.

Τι είναι το Infinity Edge;
Το Infinity Edge είναι η ονομασία που δίνει η Dell στα υπερλεπτά πλαίσια οθόνης των υπολογιστών της, που προσφέρουν μια σχεδόν απεριόριστη εμπειρία θέασης.

Τι είναι το haptic touchpad;
Το haptic touchpad είναι ένα touchpad που παράγει απτική ανατροφοδότηση, δίνοντας στον χρήστη την αίσθηση ότι πιέζει ένα πραγματικό πλήκτρο.