Recent News

Η Apple αναφέρει ότι λογισμικό και ορισμένες εφαρμογές προκαλούν υπερθέρμανση στο iPhone 15

Η Apple ανακάλυψε τις αιτίες ενός προβλήματος υπερθέρμανσης με την τελευταία σειρά iPhone, συμπεριλαμβανομένου ενός σφάλματος λογισμικού και της χρήσης ορισμένων εφαρμογών1. Η τεχνολογική εταιρεία δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για να διορθώσει το σφάλμα και προσπαθεί να συνεργαστεί με εφαρμογές που λειτουργούν με τρόπους που “προκαλούν υπερφόρτωση του συστήματος”1. Η Apple πρόσθεσε ότι μπορεί να υπάρχουν επίσης ζητήματα κατά την αρχική χρήση του τηλεφώνου, καθώς “η συσκευή μπορεί να αισθάνεται ζεστότερη κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη ρύθμιση ή την επαναφορά της συσκευής λόγω αυξημένης δραστηριότητας στο παρασκήνιο”1.

Η Instagram, ιδιοκτησία της Meta του Mark Zuckerberg, τροποποίησε την εφαρμογή της την προηγούμενη εβδομάδα για να αποτρέψει την υπερθέρμανση της συσκευής στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα iPhone1. Η Uber και άλλες εφαρμογές, όπως το βιντεοπαιχνίδι Asphalt 9, βρίσκονται ακόμη στη διαδικασία εισαγωγής των ενημερώσεών τους, χωρίς να δίνεται χρονοδιάγραμμα από την Apple1.

Η Apple αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υπερθέρμανσης στη νεότερη σειρά iPhone της, το οποίο προκαλείται από ένα σφάλμα λογισμικού και τη χρήση ορισμένων εφαρμογών. Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για να διορθώσει το πρόβλημα και να συνεργαστεί με τις εφαρμογές που προκαλούν την υπερφόρτωση του συστήματος. Επίσης, η Apple προειδοποιεί ότι μπορεί να υπάρχουν ζητήματα κατά την αρχική χρήση του τηλεφώνου, καθώς η συσκευή μπορεί να αισθάνεται ζεστότερη λόγω αυξημένης δραστηριότητας στο παρασκήνιο.