Recent News

Η Apple ανακοινώνει την αλλαγή της θήκης φόρτισης των AirPods Pro σε USB-C

Η Apple αποφάσισε να αλλάξει τη θήκη φόρτισης των AirPods Pro σε USB-C1. Παρόλο που η θήκη είναι η μόνη αλλαγή, τα AirPods Pro παραμένουν τα ίδια εξαιρετικά ακουστικά δεύτερης γενιάς σε κάθε άλλο τρόπο. Σύντομα, θα αποκτήσουν νέες λειτουργίες λογισμικού, όπως το Adaptive Audio, την Conversation Awareness και άλλες1. Δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 15 στις 22 Σεπτεμβρίου για να τα αποκτήσετε, καθώς δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη η θήκη USB-C ως αυτόνομη αγορά για τους υπάρχοντες κατόχους1.

Η μετάβαση των AirPods στο USB-C συνεχίζει τη σταδιακή αποδοχή του συνδετήρα από την Apple και ακολουθεί το Mac, το iPad, το iPhone και ακόμη και αξεσουάρ όπως το τηλεχειριστήριο της Apple TV 4K1. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Apple ανακοίνωσε επίσης μια αναθεωρημένη έκδοση των ενσύρματων ακουστικών EarPods που περιλαμβάνουν USB-C1.

Νέες λειτουργίες λογισμικού και ευρύτερη υιοθέτηση του USB-C

Με την προσθήκη νέων λειτουργιών λογισμικού, όπως το Adaptive Audio και την Conversation Awareness, τα AirPods Pro αναμένεται να προσφέρουν ακόμη καλύτερη εμπειρία χρήσης στους καταναλωτές1. Η μετάβαση στο USB-C επιτρέπει επίσης μεγαλύτερη συμβατότητα με άλλες συσκευές και αξεσουάρ, καθώς ο συνδετήρας USB-C έχει γίνει πιο δημοφιλής και ευρέως υιοθετημένος.

Η Apple φαίνεται να ακολουθεί την τάση της αγοράς και να επεκτείνει τη χρήση του USB-C σε όλες τις συσκευές και αξεσουάρ της, προσφέροντας έτσι μια πιο ενοποιημένη και βολική εμπειρία στους χρήστες της. Με την κυκλοφορία των νέων AirPods Pro με θήκη φόρτισης USB-C, η Apple κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της ευρύτερης υιοθέτησης του USB-C στο οικοσύστημά της.