Recent News

Είναι αληθινό το βίντεο Gemini;

Η Google βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής για ένα βίντεο παρουσίασης του Gemini, το οποίο πλέον αναγνωρίζει ότι δεν διεξήχθη σε πραγματικό χρόνο. Ένα εξαλεπτο προωθητικό βίντεο, που σκοπό είχε να δείξει πόσο προηγμένη είναι η τεχνολογία AI, προσέλκυσε την προσοχή πολλών ανθρώπων αυτή την εβδομάδα, μετά την κυκλοφορία του Gemini από την Google.

Η κριτική που δέχεται η εταιρεία για τις παρουσιάσεις της νωρίτερα φέτος, τις οποίες οι εργαζόμενοι χαρακτήρισαν “βιαστικές, ατυχείς”, φαίνεται να επαναλαμβάνεται. Η Google βρίσκεται υπό παρατηρηση για το βίντεο παρουσίασης του νεοκυκλοφορημένου της μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης, Gemini. Την Τετάρτη, λίγες εβδομάδες πριν από το τέλος του έτους, η Google κυκλοφόρησε αυτό που θεωρεί το μεγαλύτερο και πιο ικανό μοντέλο AI της, το Gemini, και παρουσίασε ένα βίντεο παρουσίασης στα μέσα ενημέρωσης και στο κοινό.

Το εξαλεπτο βίντεο περιλαμβάνει ομιλίες μεταξύ του χρήστη και ενός chatbot που λειτουργεί με το Gemini, και δείχνει επίσης την ικανότητα του Gemini να αναγνωρίζει οπτικές εικόνες και φυσικά αντικείμενα και να γνωρίζει τη διαφορά. Ορισμένες από τις ικανότητες ήταν εντυπωσιακές, όπως η ικανότητα του Gemini να…

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Τι είναι το Gemini AI;
Το Gemini AI είναι ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που αναπτύχθηκε από την Google. Είναι ικανό να αναγνωρίζει οπτικές εικόνες και φυσικά αντικείμενα και να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ τους.

Γιατί η Google αντιμετωπίζει κριτική για το βίντεο παρουσίασης του Gemini AI;
Η Google αντιμετωπίζει κριτική επειδή το βίντεο παρουσίασης του Gemini AI δεν διεξήχθη σε πραγματικό χρόνο, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία το παρουσίασε ως τέτοιο.

Τι σημαίνει ότι ένα βίντεο δεν διεξήχθη σε πραγματικό χρόνο;
Όταν λέμε ότι ένα βίντεο δεν διεξήχθη σε πραγματικό χρόνο, σημαίνει ότι οι σκηνές ήταν προ-εγγεγραμμένες ή επεξεργασμένες πριν από την παρουσίαση του βίντεο στο κοινό.