Recent News

Η Νέα Στρατηγική της Nintendo για την Αντιμετώπιση των Scalpers

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι η έλλειψη εξαρτημάτων δεν θα επηρεάσει την παραγωγή του διαδόχου του Switch, εξασφαλίζοντας έτσι επαρκή αποθέματα για την κάλυψη της ζήτησης. Ο πρόεδρος της εταιρείας, Shuntaro Furukawa, δήλωσε ότι η εταιρεία έχει λάβει μέτρα για να αντιμετωπίσει το φαινόμενο των scalpers, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την περιορισμένη διαθεσιμότητα για να πωλούν τις κονσόλες σε υπερβολικές τιμές.

Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, όπως και η τεχνολογική βιομηχανία γενικότερα, υπέφερε από έλλειψη εξαρτημάτων, γεγονός που οδήγησε σε περιορισμένη προσφορά προϊόντων και την άνοδο των scalpers. Η κατάσταση αυτή ήταν ιδιαίτερα εμφανής με την κυκλοφορία των PlayStation 5 και Xbox Series X, αλλά και με το Nintendo Switch το 2017.

Η Nintendo, μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος, έχει πλέον εξασφαλίσει ότι η έλλειψη ημιαγωγών δεν θα επηρεάσει την παραγωγή του νέου μοντέλου. Ο Furukawa τόνισε ότι η εταιρεία θα παράγει αρκετές κονσόλες για να καλύψει τη ζήτηση, αποτρέποντας έτσι την εκμετάλλευση από τους scalpers.

Επιπλέον, η Nintendo εξετάζει και άλλες πιθανές ενέργειες, εντός των νομικών πλαισίων, για να διασφαλίσει ότι οι κονσόλες θα φτάσουν στα χέρια των πραγματικών καταναλωτών. Η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το νέο μοντέλο πριν από τον Μάρτιο του 2025, με πολλούς να πιστεύουν ότι η ανακοίνωση θα γίνει προς το τέλος του έτους, ενόψει των εορταστικών προπαραγγελιών.

Με την επίλυση της έλλειψης εξαρτημάτων, η Nintendo είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της αγοράς και να προσφέρει στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το νέο της προϊόν.

The source of the article is from the blog coletivometranca.com.br