Recent News

Η Επέκταση του Elden Ring Ξεπερνά το The Witcher 3: Νέα Εποχή για τα RPG

Η πρόσφατη επέκταση του Elden Ring, “Shadow of the Erdtree”, έχει καταφέρει να ξεπεράσει την επέκταση “Blood and Wine” του The Witcher 3, κατακτώντας τον τίτλο της καλύτερης αξιολογημένης επέκτασης RPG όλων των εποχών. Η CD Projekt Red, δημιουργός του The Witcher 3, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της στην FromSoftware για την εξαιρετική δουλειά τους.

Η επέκταση “Shadow of the Erdtree” έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές, με βαθμολογία 95 στο Metacritic για την έκδοση PS5, ξεπερνώντας την βαθμολογία 92 του “Blood and Wine” για την έκδοση PC. Η νέα επέκταση προσφέρει στους παίκτες νέες περιοχές, αφεντικά, εξοπλισμό και ικανότητες, προσθέτοντας βάθος και προκλήσεις στο ήδη απαιτητικό παιχνίδι.

Η CD Projekt Red, αναγνωρίζοντας την επιτυχία της FromSoftware, δήλωσε ότι είναι τιμή τους να βλέπουν το έργο τους να ξεπερνιέται από ένα τόσο αξιόλογο παιχνίδι. Η κοινότητα των παικτών του Elden Ring έχει επίσης δείξει την υποστήριξή της, προσφέροντας βοήθεια σε άλλους παίκτες για να ξεπεράσουν τα δύσκολα αφεντικά και να απολαύσουν την νέα επέκταση.

Η επιτυχία του “Shadow of the Erdtree” υπογραμμίζει την συνεχή εξέλιξη και καινοτομία στον χώρο των RPG, με την FromSoftware να θέτει νέα πρότυπα για το είδος. Η αναγνώριση από την CD Projekt Red δείχνει την αλληλοεκτίμηση και τον σεβασμό μεταξύ των κορυφαίων δημιουργών παιχνιδιών, ενισχύοντας την αίσθηση κοινότητας και συνεργασίας στον κλάδο.

The source of the article is from the blog toumai.es