Σεισμός στην Τουρκία: Οι κάτοικοι της Αντιόχειας θρηνούν τους νεκρούς τους

Τέσσερις ημέρες μετά τον σεισμό, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, είναι η ώρα των κηδειών στην Τουρκία. Στην Αντιόχεια, οι οικογένειες που πενθούν θάβουν τους νεκρούς τους με πόνο.
Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, οι κάτοικοι της Αντιόχειας της Τουρκίας κηδεύουν τους αγαπημένους τους λίγες ημέρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την πόλη. Στο νεκροταφείο της πόλης, ο σεισμός δεν κατέστρεψε μόνο τις ταφόπλακες, αλλά και ζωές. Στα σοκάκια, ένας γιος κλαίει, ξαπλωμένος σαν εγγόνι. Λίγο πιο κάτω, μια κόρη ψιθυρίζει τον πόνο της στη μητέρα της και χαϊδεύει το σάκο της κηδείας της. Ένας θλιμμένος άνδρας θρηνεί την απώλεια οκτώ μελών της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων και δύο εγγόνια του.

Βιαστικές κηδείες
Από τον αέρα, μπορείτε να δείτε την έκταση της ζημιάς. Στους δρόμους, τα οχήματα μεταφέρουν ξύλινα κουτιά που είναι στην πραγματικότητα φέρετρα. Σε ένα χωράφι, τα πτώματα θάβονται βιαστικά. Στην άκρη του δρόμου, οι υπάλληλοι εκδίδουν πιστοποιητικά θανάτου. Με δάκρυα στα μάτια, οι συγγενείς παίρνουν τους νεκρούς τους για ένα τελευταίο ταξίδι. Προς το παρόν, ο προσωρινός απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε 22.300.